Loading...

Náročné utkání v Uhelných skladech zvládáme a vezeme tři body!

Po podzimním domácím utkání jsme věděli, že na půdě Uhelných skladů nás nečeká nic lehkého. Klub minulou sezónu hrající Pražský přebor disponuje zajímavými individualitami a týmovým pojetím hry to nedělají žádnému soupeři jednoduché, o čemž jsme se mohli v domácím utkání přesvědčit.

Začátek utkání byl opatrný z obou stran a delší dobu se čekalo na výraznější šanci. Po 10 minutých hry se oba týmy dostaly více do hry a začali přicházet první šance, u naší brány nás podržel dobře na čáře chytající Jakub Moučka a pevná obrana.

V 18. minutě skvělým způsobem využil zaváhaní soupeře Jakub Panýrek. Domácí brankář špatně rozehrál, předložil míč Jakubovi Panýrkovi, který z poloviny hřiště trefil odkrytou branku – 0:1!

O pár minut později mohl skóre navýšit, kdy se řítil sám na brankáře, ale jeho pokus o lob skončil nad břevnem. Do konce prvního poločasu jsme přežili několik závarů, které si soupeř vypracoval. Jeho standardní situace budily respekt.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a v 52. minutě skóre navýšil druhou brankou v utkání Jakub Panýrek. Bohužel o pár minut později po diskutabilním pokutovém kopu soupeř snížil. O pár minut později jsme ale odskočili znovu na rozdíl dvou branek, kdy uklizenou střelou dokonal hattrick Jakub Panýrek!

Ve zbytku utkání jsme hrozili spíše z rychlých protiútoků, jeden takový využil Patrik Zolotuchin, jehož branka na upozornění čárového rozhodčího nebyla uznána, jelikož Tomáš Panýrek bránil výhledu domácího brankáře, což ho vystavilo do ofsajdu. Rozhodčí Belei po konzultaci s asistentem vtipně ukázal VAR a branku neuznal. V poslední minutě utkání soupeř snížil po špatném odkopu Jakuba Moučky, ale to nic nebránilo na tom, že z Uhelných skladů jsme si odvezli tři body!

Netradičně v sobotu od 10:30 odehrajeme domácí utkání proti prvním Střešovicicím, budeme moc rádi, když přijdete kbelské fotbalisty v těžkém utkání podpořit a vytvořit nekomfortní atmosféru pro soupeře!