Loading...

Souboj o páté místo jsme zlomili v závěru

Ve 20. kole 1.A třídy dorazil do Satalic šestý celek soutěže 1999 Praha. Nejen, že jsme chtěli navázat na předchozí výkony, udržet páté místo, ale i soupeři vrátit podzimní porážku.

Utkání se neslo v podobném duchu jako podzimní střetnutí. Soupeř využíval výškovou převahu a jednalo se spíše o utkání plné soubojů a boje ve středu pole hřiště. Po prvním poločase se odcházelo do šaten za stavu 0:0 s několika brankovými příležitostmi na obou stranách.

Ve druhém poločasu jsme iniciativu přebrali my a začali si vytvářet územní převahu, která přinesla několik šancí, bohužel bez brankového zužitkování. V 72. minutě nastal zlom! Za Prokopa Urbanovskýho přišel na hřiště Martin Haniak a Patrik Zolotuchin se posunul na levé křídlo.

Aktivita Patrika Zolotuchina přinesla první branku zápasu, kdy po jeho centru doklepl Tomáš Panýrek míč za záda brankáře soupeře – 1:0!

Druhá branka přišla hned o minutu později, kdy centr Patrika Zolotuchina zužitkoval kapitán Čeněk Skoč – 2:0! Útočná smršť a vystupňovaný výkon Patrika Zolotuchina nebyl u konce. Po krásné prúnikové přihrávce se řítil tváři tvář hostujícímu brankáři, kterému udělal kličku a do prázdné branky zvýšil na 3:0!

Poslední hřebíček do rakve soupeře přidal Jakub Panýrek, kterého k samostatnému úniku vysunul Vojtěch Češka a náš nejlepší střelec jen míč uklidil za zadní tyč a my mohli oslavit tři body, udržení patého místa s bodovým dostřelem na čtvrtý Zlíchov.

Příští utkání odehrajeme v pátek od 10:30 na hřišti Cholupic a další domácí utkání se Slavojem Vyšehrad již na domácím hřišti ve Kbelích.