Loading...

13.11.2022 – U10 SP Spartak Kbely – Aritma Praha 33:10 (18:6)

V neděli 13.11. nás čekal nás poslední soupeř v podzimní části soutěže J. Novotného, zápas prvního s druhým. Lepší vyvrcholení první části ligy jsme si nemohli přát.  Aritma měla na kontě jednu prohru, stejně jako my s Admirou Praha. Ten, kdo čekal vyrovnaný zápas, se však krutě mýlil. Na obou hřištích, byť jsme nastoupili s absencemi dvou hráčů základní sestavy, nebylo od začátku pochyb, kdo bude podzimním mistrem. Přes rozbité hřiště z předchozích víkendových zápasů jsme opět pěkně kombinovali, zodpovědně jsme se vraceli, vyhrávali osobní souboje a hlavně stříleli góly. Obrana fungovala téměř dokonale, Aritma nám na obou hřištích dohromady dokázala vstřelit jen 10 branek. Za hlasité podpory fanklubu, který vstřebával povedené setkání rodičů ze sobotního večera v restauraci Delta, dovedli borci zápas do vítězného konce v poměru 33:10.

Tým Spartaku Praha U10 tedy skončil v tabulce na zaslouženém 1. místě s 27 body, a až na jeden nepovedený zápas Admirou, předváděl celou sezonu kvalitní fotbal lahodící oku zaujatého i nezaujatého diváka. Do jarní části si pak bereme tříbodový náskok na Aritmu a šestibodový na Admiru a Braník.

Celkové skóre z 10 zápasů bylo 397:127. Nastříleli jsme o celých 100 gólů více než druhá v produktivitě Admira, současně jsme měli nejlepší obranu o 27 branek než defenzivní Braník.