Loading...

U10:  30.10. ABC Braník : Spartak Kbely 18:31

Podzimní část soutěže J. Novotného jde do svého finále a mužstvo U10 zavítalo na hřiště ABC Braník. Bylo jasné, že pokud chceme pomýšlet na titul podzimního mistra, bude nutné zde vyhrát. Braník doposud prohrál jednou, stejně jako my s Admirou. Třetím týmem, který také bojuje o čelo je Aritma Praha, která prohrála dnes s Admirou a s kterou hrajeme poslední kolo soutěže.

K zápasu je třeba říci, že největším soupeřem nebyl protivník, ale místní hřiště. S klidem se dá zařadit mezi nejhorší travnatá hřiště v Praze, vysoká tráva s drny, navíc poměrně měkká, měla být v zápase ten největší zádrhel. Nicméně jsme na obou hřištích hráli náš kombinační fotbal a i přesto, že míče odskakovaly a soupeř kolikrát trestal, jsme si dokázali kombinací vybudovat slibný náskok již v poločase.

Druhý poločas jsme hru kontrolovali, soupeř již tolik neběhal a celkový výsledek se nám podařilo navýšit na celkových 31:18.

V posledním kole nás čeká Aritma Praha, se kterou si to pravděpodobně rozdáme (pokud své zápasy předtím také vyhrají) o podzimního mistra. Hraje se 13.11. od 11hod ve Kbelích.