Loading...
Prokop Urbanovský

Do Kbel přichází Prokop Urbanovský

Do Kbel přichází šestadvacetiletý křídelní hráč Prokop Urbanovský. Odchovanec Nového Jičína, který naposledy působil v Jesenici nad Odrou.

Již na konci minulého roku byl v tréninkovém procesu s A-týmem, kde měl šanci se trenérům ukázat. Po vydařené 14denní zkoušce se mohl zapojit s mužstvem do letní přípravy a čekalo se jen na vyřízení formalit přestupu, které se defintivně dnes potvrdily podpisem obou stran.

„U Prokopa je na technické i taktické stránce vidět zkušenost s fotbalem na vyšší úrovni. Bohužel ho zabrzdilo zranění, ale Prokop nějakou dobu pracuje individuálně na kondici a co se týče zapojení do týmu, tak věřím, že s jeho přístupem a kvalitou se to během přípravy určitě podaří dohnat” říká trenér Kbel Martin Haniak

Prokop Urbanovský je odchovanec Novéh Jičína, odkud přestoupil do Frýdku-Místku hrající dorosteneckou ligu. Po angažmá v bývalém druholigovém klubu se vrátil do Nového Jičína, se kterým hrál o postupové příčky v divizi.

Urbanovský již má za sebou i angažmá v Praze, kdy půlroku nastupoval za Tempo Praha, pod vedením Dominika Rodingera, ale první pražské angažmá přerušilo zranění a následoval návrat na Moravu, konkrétně do Jesenice nad Odrou, kde se stal oporou mužstva. Po vydařeném angažmá na Moravě můžeme Prokopa přivítat zpět v Praze, ve Kbelích.

„Již jsem tu trénoval dva týdny před koncem sezóny, kdy již bylo rozhodnuto o postupu a atmosféra byla uvolněnější. Musím říct, že tréninky jsou moc fajn a i kluci v kabině. Těším se na další práci,“ říká nová posila Prokop Urbanovský, jehož rozhovor si můžete poslechnout níže.