Loading...

Remíza s Klánovicemi, boj o postup se komplikuje

Kbeláci ve 24. soutěžním kole remizovali na domácím stadionu s Klánovicemi 3:3. Domácí do 60. minuty vedli 2:0. Na postupové druhé místo ztrácíme pět bodů.

Trenérský tým Kbel udělal oproti utkání ve Strašnicích dvě změny. Do sestavy se vrátil Martin Haniak jr. a střední obránce Tomáš Cerman. Kapitánskou pásku po nemocném Janu Horním převzal Čeněk Skoč.

Kbeláci do zápasu vstoupili aktivně a svého soupeře během prvního poločasu do výrazné šance nepustili. Po řadě neproměněných šancí se síť soupeře rozvlnila ve 30. minutě, kdy se trefil Tomáš Panýrek. Šanci na zvýšení stavu do konce prvního poločasu měli ještě Čeněk Skoč nebo Tomáš Pokorný, ale brankovou síť hostů se již rozvlnit nepodařilo a stavu 1:0 se odcházelo do šaten.

Do druhého poločasu naskočil tým z Klánovic v úplně jiném rozpoložení. Zápas začal být více fyzicky náročnější a jeden souboj střídal druhý. V 53. minutě se ale Kbelákům podařilo odskočit na rozdíl dvou branek, kdy chybu hostujícího brankáře potrestal Čeněk Skoč.

Od 60. minuty byla hra v režii hostů a tři naše individuální chyby potrestali třemi vstřelenými brankami. V 60. minutě se trefil Bartoň, v 67. minutě Svoboda a obrat dokonal v 78. minutě opět Daniel Bartoň. Viditelně zaskočené Kbely dostal zpět do zápasu v 83. minutě Tomáš Panýrek, kdy po krásné akci zavěsil hlavou.

Domácí vycítili možnost opětovného vedení a defenzivu soupeře zásobovali vysokými míči na Tomáše Panýrka. Velkou šanci na vítěznou branku měl v 90.minutě Petr Krátký, který po centru Maria Čarnogurského trefil jen hostujícího obránce v malém vápně.

Po bojovném výkonu si ze zápasu odnášíme pouze bod a budeme doufat, že v závěru soutěže soupeř o postupové příčky ztratí. Příští kolo odehrajeme v něděli od 17:00 na hřišti ČAFC Praha.