Loading...

V sobotu od 15:00 v Běchovicích proti Partisanu

Další zápas po úspěšné jarní premiéře 8:0 nad Újezdem nad Lesy je tady! V sobotu od 15:00 nás na hřišti v Běchovicích přivítá Partisan Prague.

Kbeláci v prvním jarním zápase neotáleli a pokračovali v brankových radovánkách. Po posledním kole si připisujeme na své konto 70 soutěžních branek, nejvíce v soutěži. Hattrickem se na výhře podílel Filip Odvárka, mladí hráči trenérovi Martinovi Haniakovi udělali velkou radost.

„Za mladé kluky jsem rád déle a opakuji to stále, že na to mají! Starší kluci je podrží a ode mne mají důvěru. Filip vytěžil svůj dobrý přehled a dotahování vápna, hattrick je samozřejmě odměnou. Své si splnili i další mladí hráči a určitě vědí, že dveře do A-týmu mají otevřené,“ chválí dorostence trenér Martin Haniak.

Partisanu patří v tabulce čtvrtá příčka a na kbelský tým ztrácí osm bodů. Partisan patří mezi nepříjemné soupeře, což potvrdil i Martin Haniak jr.
„Hráči jsou dlouho pospolu a jako cizinci mají spolu pevnější pouto. Je vidět, že je to tým plný Britů. Zápasy proti Partisanu bolí, jsou dosti soubojové a nervózní. Směrem dopředu je to hodně nebezpečný tým. Musíme navázat na předchozí zápas, který byl v naší režii a Partisanu nezbývalo nic jiného než hru kouskovat a snažit se nás rozhodit, což se jim na chvílí povedlo a výsledek dokázali zdramatizovat, takže když se nenecháme rozhodit a budeme stále nastavený na naší hru, tak zápas dovedeme do vítězného konce,“ věří Martin Haniak jr.

Podzimní vzájemný zápas skončil 15. srpna výhrou 3:1, kdy se dvakrát trefil Tomáš Panýrek a třetí branku přidal Lukáš Klobouček. Zápas proti Partisanu začíná v sobotu v 15:00 v Běchovicích.