Loading...

Z domácího utkání s Uhelnými sklady odcházíme s prázdnou

V 8. kole 1.A třídy se nám nepodařilo navázat na poslední dvě vítězná utkání a dobře hrající soupeř bere ze zápasu plný počet bodů.

Od samého začátku soupeř převzal iniciativu, držel míč, byl první v soubojích a Kbelům se nedařilo dostat se do utkání. Do utkání dostala Kbely akce z 25. minuty, kdy na centr Martina Haniaka si naběhl kapitán Jan Horní a hlavou míč uklidil do sítě – 1:0!

Domácím vedení nevydrželo dlouho a po 3 minutách míč do naší sítě uklidil hostující Valero a soupeř mohl slavit vyrovnání na 1:1.  

Od té doby se utkání přelilo do boje ve středu pole. Diváci mohli vidět mnoho soubojů a nakopnutých míčů a fotbal, na který jsou kbelští fanoušci zvyklí nepřicházel.

Nejvíce jsme soupeřovu branku ohrožovali po kopech z rohu, ale velký úder přišel v 57. minutě, kdy malá domů na nerovném terénu přeskočila nohu brankáře Malíka a soupeř mohl slavit otočení stavu.

Hosté nás do většího tlaku již nepustili a odváží si tři body. V příštím utkání 1.10. ve Střešovicích se nám snad bude dařit lépe a smůlu jsme si při utkání s Uhelnými sklady snad také již vybrali.