Loading...

V sobotu od 10:45 bitva o druhé místo ve Strašnicích

Kbeláky čeká další prověrka v boji o postupové příčky, ve Strašnicích se v sobotu od 10:45 utkají s druhým celkem tabulky – Unionem Strašnice.

Kbeláci na jaře nezáváhali a díky ztrátám soupeřů v bojích o postup se dokázali na vršek tabulky dotáhnout. Před nejdůležitějším zápasem sezóny ztrácíme na druhé Strašnice 3 body a na první Dubeč 6 bodů.

„Konečně je to před námi, těšíme se. Doufám, že to zvládneme vítězně,“ věří trenér Martin Haniak.

V poslední konfrontaci obou týmů byli úspěšnější kbelští fotbalisté. Na Stadionu Václava Sajfrta zvítězili 5:4, kdy po hattricku Miroslava Zicha dokázali otočit nepříznivý stav 0:2. Další branky přidal Alex Fiala a Tomáš Panýrek. Kbeláci si utkání zkomplikovali v závěru, kdy ještě dvakrát inkasovali. V tomto zápase se dá očekávat daleko větší náboj, jelikož oba týmy cítí, že výsledek by mohl výrazně promluvit o postupujících do vyšší soutěže.

„Minulý zápas už je historií, tenhle bude rozdílný. Tehdy jsme 3 body získali týmovým odhodláním, nepoložily nás dvě inkasované branky. Jsme silný tým a doufám, že to opět potvrdíme. Samozřejmě nás nečeká nic lehkého,“ říká trenér Martin Haniak.

Se 13 brankami je nejlepším střelcem soupeře Ondřej Filo a hned za ním s 12 brankami neotálí Petr Sedlák. Velmi produktivní umí být také Martin Klikar.

Zápas proti Strašnicím začíná vsobotu v 10:45. Kbeláci, vyrazte nás podpořit!